Home  |  Intra in cont   |  Cum cumpar  |  Despre livrare  |  Harta site  |  Contact
Categorii
 Articole creatii si abilitati pr JOCURI SI JUCARII Articole din hartie Organizare si arhivare Accesorii de birou Articole de scris si corectat Articole prezentare Rechizite scolare Vezi toate produsele
Producatori
Noutati
REZERVE MARKER TABLA GIXIN
REZERVE MARKER TABLA GIXIN
Pret: 0,37RON
Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Contactati-ne
Politica de confidentialitate Politica de confidentialitate
Cine suntem

eBiroticaPapetarie.ro este denumirea comerciala a SC CIOBICOM SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in str. Aleea Baraj Iezer nr. 2, bl. M1, sc. C, et. 1, ap. 47, sect. 3, Bucuresti, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/14593/1994, cod unic de inregistrare fiscala RO6037912

SC CIOBICOM SRL care administreaza site-ul www.eBiroticaPapetarie.ro respecta confidentialitatea datelor dvs. si doreste ca informatiile personale sa ramana protejate.
Pentru a afla mai multe informatii va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate.

Politica de confidentialitate explica optiunile dvs. in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea informatiilor personale.
Astfel, prin vizitarea magazinului online www.eBiroticaPapetarie.ro, direct sau prin intermediul altui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate.

A). COLECTAREA DE INFORMATII. eBiroticaPapetarie.ro colecteaza informatii de la dvs. atunci cand va inregistrati un cont de utilizator prin intermediul acestui website (atunci cand doreste sa actualize website-ul pentru a facilita navigarea si accesul la informatii, atunci cand va ajuta sa gasiti mai rapid, informatiile, produsele si serviciile necesare, atunci cand doreste atentionarea dvs. asupra noilor informatii, produse si servicii pe care le oferim etc).
Un scop in colectarea de informatii personale este de a oferi servicii eficiente si calitative.

Inregistrare si comanda. Inainte de a utiliza anumite functionalitati ale magazinului online eBiroticaPapetarie.ro sau pentru orice comanda de produse, trebuie sa completati un formular de inregistrare.
In timpul inregistrarii, vi se va solicita sa furnizati anumite informatii cu caracter personal cum ar fi, nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail.
Aceste informatii personale sunt utilizate in scopul facturarii, pentru a indeplini comenzile dvs. online, pentru a putea comunica si pentru scopuri interne de marketing (ex. Newsletter).
Daca vom intampina probleme in momentul procesarii comenzi, vom folosi datele dvs. personale pentru a va contacta.

Adresele de e-mail. Mai multe locatii ale website-ului www.eBiroticaPapetarie.ro va permit sa introduceti adresa de e-mail pentru mai multe scopuri: in momentul in care exista un concurs, newsletter, pentru a ne solicita cand adaugam un brand nou, produse noi, stiluri noi.

Log Files. Pentru cele mai multe website-uri, serverele recunosc in mod automat URL-ul de internet de la care s-a accesat. Putem de asemenea sa realizam o baza de date cu IP-urile de la care ati accesat magazinul nostru online, furnizorul de servicii de internet, data si ora. Adresa de IP poate indica locatia aproximativa a computerului sau dispozitivului mobil de pe care s-a accesat site-ul nostru.

Varsta. eBiroticaPapetarie.ro respecta confidentialitatea datelor pntru copii. In sectiunea de Termeni si Conditii, declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau folositi website-ul sub supravegherea unui parinte sau a unui ingrijitor.
Daca aveti sub 18 ani, va rugam sa nu ne prezentati nicio informatie cu caracter personal si sa cereti ajutorul unui parinte sau tutore.

Comentariile/Review-uri la produse. Magazinul nostru ar putea sa permita optiunea de a posta pareri, opinii, recenzii despre produse. Pentru a posta un comentariu, este nevoie sa va inregistrati si sa fiti logat in contul dvs de utilizator.
De asemenea, orice alte informatii personale pe care le prezentati in comentariu vor putea fi citite sau utilizate de catre alti vizitatori ai magazinului online eBiroticaPapetarie.ro.
Nu suntem responsabili pentru informatiile personale pe care doriti sa le postati, ca parte a opiniei dvs.

B). UTILIZAREA INFORMATIILOR Utilizarea interna a informatiilor si comunicarea cu dvs. Magazinul nostru online, eBiroticaPapetarie.ro, foloseste informatiile personale pentru a procesa comanda si pentru a oferii servicii clientilor.
Magazinul nostru online, eBiroticaPapetarie.ro va folosi datele dvs. personale pentru a va comunica informatii despre website, comenzi, livrari.
De asemenea, eBiroticaPapetarie.ro va trimite un e-mail de confirmare atunci cand va inregistrati pe www.eBiroticaPapetarie.ro. eBiroticaPapetarie va permite intotdeauna dezabonarea de la e-mailurile viitoare.
Nu veti putea renunta la e-mailurile prin care sunteti anuntat de confirmarea, procesarea, livrarea comenzilor dvs.

Utilizarea externa a informatiilor si comunicarea in aceste situatii cu dvs. eBiroticaPapetarie.ro nu vinde, nu inchiriaza si nu divulga in alt mod informatiile dvs. personale sau financiare catre alte persoane sau entitate juridica, exceptie facand urmatoarele situatii:
Precum majoritatea comerciantilor cu amanuntul prin comert electronic, vom folosi uneori alte entitati juridice pentru a indeplini functii specifice in numele nostru.
Astfel, eBiroticaPapetarie va dezvalui anumite informatii personale in scopul de a ajuta terta persoana sa efectueze serviciul oferit. Spre exemplu, in scopul de a va livra produsele dorite, magazinul nostru va trebui sa impartaseasca anumite informatii persoanele precum nume, prenume, adresa, aderesa de e-mail, telefon.
eBiroticaPapetarie.ro poate partaja informatii non-personale (spre ex. numarul de vizitatori pe zi intr-o anumita pagina sau valoarea unei anumite comenzi plasata la o anumita data) cu terte parti, cum ar fi parteneri de publicitate. Aceste informatii nu va vor identifica personal sau direct. eBiroticaPapetarie.ro nu va vinde si/sau inchiria niciodata informatiile de indentificare personala altor companii ca parte din circuitul comercial.

Continua
Cosul de cumparaturi
... este gol
Cele mai vandute
01.COPERTA TALON AUTO
02.COPERTA CARTE IDENTITATE
03.MINE PIX PILOT FRIXION
04.STILOU AIHAO 2025
05.MAPA PLASTIC CAPSA 1707
06.DOSAR SINA PLASTIC
07.DOSAR SINA
08.PIX TENFON 529 D
09.PORT DOCUMENT
10.PLIC C6 SILICONIC
Cautari frecvente
Preturile includ TVA
 
 
Informatii
Cum cumpar
Cum platesc
Transport si returnari
Confidentialitate
Contact
Politica de utilizare cookie-uri
Termrni si conditii
Harta site
Produse birotica si papetarie
Articole creatii si abilitati pr
JOCURI SI JUCARII
Articole din hartie
Organizare si arhivare
Accesorii de birou
Articole de scris si corectat
Articole prezentare
Rechizite scolare
Vezi toate produsele

Viziteaza magazinul eBiroticaPapetarie pe ShopMania     Partener Shoogle   Curs valutar - Roportal   
© 2024  eBiroticaPapetarie