Home  |  Intra in cont   |  Cum cumpar  |  Despre livrare  |  Harta site  |  Contact
Categorii
 Articole creatii si abilitati pr JOCURI SI JUCARII Articole din hartie Organizare si arhivare Accesorii de birou Articole de scris si corectat Articole prezentare Rechizite scolare Vezi toate produsele
Producatori
Noutati
PLASTELINA SARITOARE
PLASTELINA SARITOARE
Pret: 1,58RON
Cautare rapida
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Contactati-ne
Termeni si conditii de utilizare Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare a magazinului online eBiroticaPapetarie.ro. Compania care administreaza site-ul www.eBiroticaPapetarie.ro, denumit in continuare eBiroticaPapetarie.ro, este SC CIOBICOM SRL, numita in continuare SC CIOBICOM SRL avand codul unic de inregistrare RO6037912 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/14593/1994 si sediul social in str. Aleea Baraj Iezer nr. 2, bl. M1, sc. C, et. 1, ap. 47, sect. 3, Bucuresti.

Plasarea unei comenzi pe eBiroticaPapetarie.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului eBiroticaPapetarie.ro
In momentul efectuarii unei comenzi online pe www.eBiroticaPapetarie.ro, clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus, declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care este minor utilizeaza website-ul www.eBiroticaPapetarie.ro insotit de un parinte sau ingrijitor.

Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile clauzele Codului Civil privind comertul in aceste situatii.
Sub rezerva termenilor si conditiilor, magazinul nostru acorda dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utiliza magazinul on-line numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mode expres, in scris, de catre eBiroticaPapetarie.ro.

Orice alta incalcare a termenilor si conditiilor va duce la stergerea contului creat, fara o notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigoare sau este daunatoare pentru interesele societatii noastre.

Clientul nu are dreptul de a exploata in orice mod acest website sau orice sectiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre magazinul nostru.

Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop comercial niciuna din informatiile furinizate in magazinul nostru online sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficiul unei alte inteprinderi cu exceptia cazurilor autorizate de magazinul nostru.

Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte material care:

  • incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;
  • include virusi, bug-uri, viermi sau alte coduri daunatoare;
  • face acuzatii calomnioase, ameninta, defaima, este obscen, indecent, pornografic sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia romaneasca.
Veti fi singurul responsabil pentru accesul si utilizarea website-ului www.eBiroticaPapetarie.ro, de catre orice alta persoana care ar putea folosi User-ul si Parola dvs., cu sau fara consimtamant.

Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si useru-lui de indentificare atribuite dvs. de magazinul nostru.

In cazul in care constatati ca user-ul si parola dvs. sunt folosite de catre o alta persoana, va rugam sa ne contactati de urgenta.
Mai mult, utilizatorul nu trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca este altcineva pentru a induce in eroare.
Magazinul nostru are dreptul, dar nu este obligat, sa stearga sau sa editeze orice continut trimis (inclusiv comentarii sau opinii).
Orice reziliere/anulare a acordurilor stabilite intre magazinul on-line si client nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusiv obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.

A. DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC CIOBICOM SRL, prin intermediul magazinului virtual eBiroticaPapetarie.ro (www.eBiroticaPapetarie.ro.ro) catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul exprimat in scris de catre Parti.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica care efectueaza o Comanda;
Vanzator: SC CIOBICOM SRL prin magazinul online www.eBiroticaPapetarie.ro.

Comanda - resprezinta acordul stabilit dintre Vanzator si Cumparator, de regula sub format electronic (email), prin care eBiroticaPapetarie.ro se obliga sa livreze bunurile comandate iar Cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea bunurilor comandate.

Contract – resprezinta o Comanda confirmata ulterior de catre Vanzator.

Bunuri – resprezinta orice produs din magazinul online eBiroticaPapetarie.ro, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

B. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin procesarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.eBiroticaPapetarie.ro, Cumparatorul este de accord cu Termenii si conditiile magazinului online eBiroticaPapetarie.ro.
Acceptarea comenzii de catre eBiroticaPapetarie.ro se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail.
Orice comanda neconfirmata de catre eBiroticaPapetarie.ro nu va avea valoarea unui Contract intre parti. Prin urmare, partile sunt de acord asupra faptului ca exclusiv email-urile, intre parti au valoare contractuala.

C. ERORI DE TIPAR

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, chiar daca aceasta a fost platita de dvs. In acest caz vom remite sumele achitate in contul produsului/produselor comandate si anulate.

D. COMENTARII ON-LINE CU PRIVIRE LA PARTI DIN MAGAZIN SAU CU PRIVIRE LA PRODUSELE MAGAZINULUI ON-LINE

Toate informatiile, tehnicile, ideile, intrebarile, comentariile, sugestiile trimise sau postate pe www.eBiroticaPapetarie.ro vor fi tratate ca neconfidentiale si vom avea dreptul, irevocabil si transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, inchiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace si in orice forma, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompila.
Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unica si exclusiva a eBiroticaPapetarie.ro si nu vor fi niciodata returnate dvs.
Mai mult, clientul declara si garanteaza faptul ca toate comentariile, recenziile sau alt tip de continut al sau pe acest website, nu va viola si/sau incalca drepturile oricarei parti terte.

E. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Orice element regasit pe pagina de internet www.eBiroticaPapetarie.ro precum textul, grafica, butoanele, icoanele, imaginile, clipurile audio si software-ul apartin in exclusivitate eBiroticaPapetarie. Utilizarea de oricare dintre marcile noastre de comert sau marci de servicii fara acordul expres scris, este strict interzisa fara consimtamantul explicit prealabil.
In cazul in care doriti sa adresati/raportati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa va adresati la numarul de telefon de contact aflat pe site sau la office@eBiroticaPapetarie.ro

F. LEGEA SI JURISDICTIA APLICABILA

Partile sunt de acord ca prezentul acord sa fie supus legii romane. Litigiile ce decurg din interpretarea prezentului acord vor fi solutionate pe cale amiabila iar daca acest lucru nu este posibil vor fi deferite instantelor competente material din Municipiul Bucuresti.
Partile sunt de acord ca instantele ce vor solutiona litigiul sa fie cele din Municipiul Bucuresti competente material.

G. POLITICA PROMOTII SI CAMPANII

eBiroticaPapetarie.ro desfasoara periodic campanii promotionale pe baza de vouchere, cupoane, coduri de reducere, produse cadou, etc. eBiroticaPapetarie.ro transmite clientilor vizati codurile de reducere pe care acestia le pot folosi, prin intermediul partenerului sau Retargeting sau a altor colaboratori. Mesajele sunt dedicate, personalizate si trimise prin email, sms sau orice alte metoda agreata de catre eBiroticaPapetarie.ro si de care colaboratorii sai dispun. Niciun cod de reducere, cod de voucher, cod de cupon care nu este transmis dedicat de catre eBiroticaPapetarie.ro potentialilor clienti nu face obiectul unei campanii nu va fi acceptat pentru a beneficia de alte reduceri in afara celor aferente promotiilor in desfasurare. Mai mult, utilizarea unor coduri care NU au fost puse la dispozitia potentialului client de catre eBiroticaPapetarie.ro prin email, sms, etc poate fi considerata frauda! eBiroticaPapetarie.ro isi rezerva dreptul de a transmite organelor abilitate informatii despre persoanele care incearca utilizarea codurilor, cupoanelor, voucherelor obținute altfel decat prin transmitere dedicata, personalizata, pentru investigatii suplimentare in incercarea de a preveni potentiale tentativele de frauda. Orice comanda initiata pe site care contine coduri de reducere ce nu sunt obiectul unei campanii promotionale aflata in desfasurare, va fi automat anulata sau i se va oferi clientului posibilitatea sa opteze pentru reducerile ori produsele cadou din campaniile existente. eBiroticaPapetarie.ro isi rezerva dreptul de a selecta clientii si poate anula comenzi sau conturi ale acestora in cazul in care exista suspiciuni de frauda, limbaj necorespunzator, agresivitate, vulgaritate, amenintari, etc!

Continua
Cosul de cumparaturi
1 x MARKER GIXIN CU CRETA LICHIDA
1 x AGENDA CU ARC A6 PLASTIC
1 x REZERVE MARKER CRETA LICHIDA GIXIN
5,55RON
    
Cele mai vandute
01.COPERTA TALON AUTO
02.COPERTA CARTE IDENTITATE
03.MINE PIX PILOT FRIXION
04.STILOU AIHAO 2025
05.MAPA PLASTIC CAPSA 1707
06.DOSAR SINA PLASTIC
07.DOSAR SINA
08.PIX TENFON 529 D
09.PORT DOCUMENT
10.PLIC C6 SILICONIC
Cautari frecvente
Preturile includ TVA
 
 
Informatii
Cum cumpar
Cum platesc
Transport si returnari
Confidentialitate
Contact
Politica de utilizare cookie-uri
Termrni si conditii
Harta site
Produse birotica si papetarie
Articole creatii si abilitati pr
JOCURI SI JUCARII
Articole din hartie
Organizare si arhivare
Accesorii de birou
Articole de scris si corectat
Articole prezentare
Rechizite scolare
Vezi toate produsele

Viziteaza magazinul eBiroticaPapetarie pe ShopMania     Partener Shoogle   Curs valutar - Roportal   
© 2024  eBiroticaPapetarie